Для приготування такого салату відварила 2 курячих філе, охолодила, порвала вздовж на шматочки. Гриби печериці нарізала пластинками, обсмажила. З білого й чорного хліба підсушила сухарики. Зробила салатну заправку з майонезу, 2 ст. ложок олії, 2 ст. ложок лимонного соку, кількох зубчиків часнику. Змішала обсмажені гриби, м'ясо із заправкою та залишила маринуватися на 2 години. Потім додала подрібнений сичужний сир, нашинковану пекінську капусту (сьогодні листя пекінки розібрала на голубці, тож на салат залишилася лише серединка, а там листя не зелене, а жовто-білого кольору, тому салат не яскравий), сухарики. Підсолила та додала майонезу. Змішала і - готово!
Моя невістка робить подібний салат та все ж не такий. На фото - рецепт такого салату.
Немає коментарів:
Дописати коментар