вівторок, 3 жовтня 2017 р.

Короп, запечений у духовці

Сьогодні на вечерю - запечений короп. Смакота неймовірна!
Нашвидку розібрала свіжого коропа, нарізала шматочками, злегка обсмажила.
Склала у форму двома шарами, перекладаючи кожен шар нарізаною соломкою цибулею та тертою морквою, місцями злегка змастила майонезом. Накрила кришкою та помістила хвилин на 5-7 у гарячу духовку. 
А потім посипала тертим сиром і знову поставила в духовку на 20-25 хвилин. Запікала під кришкою при температурі 150 градусів.
Під кришкою утворюється юшка, яка не дає страві пригоріти. За бажанням, можна хвилин за 10 до кінця кришку зняти, щоб випарувалась рідина. 

Немає коментарів:

Дописати коментар