Пельмені - 500 г
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjCZZsBM6Hv_lRBCABG9wJT4qbFVDIwu2hH8F9207xf8i_wOD_RLvFdM_7VADblDzYDs5peo3pfPutVI9GE1UmCpE22oDSsG2keghsgA0PfgFCguQjsRCD1PwBakpx0NnFJ-TDBFp_bU0k/w181-h320/237638128_973148053527378_8780859847355977930_n.jpg)
Масло вершкове - 100 г
Сметана - 2 ст. ложки
Вода - 100 мл
Сіль, перець, паприка за смаком
Твердий сир - 100-150 гр
Зелень подрібненаНа пательні розтоплюємо масло і вкидаємо туди пельмені. Хвилин 10 обсмажуємо до золотистої скоринки.![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEifc1hcMQr3lDh0Qcm39X8_LU6_zlRgsfAyvQQlFcvjZR9-n1ZpWEEm8DRXQd7Ugc5yx9j6Zk7ViL2rjaYxTNxndRgHOMHHXf0mOshGQPCHaIDme_9ONP7U1iLB6KqOhdYgc85SqFbHryI/w181-h320/237877239_1813219888849187_548048048450705050_n.jpg)
Додаємо сметану і воду. Посолити, поперчити, можна додати паприку та улюблені спеції.
Накрити кришкою та залишити на вогні на 5 хвилин.
Потім посипати натертим сиром та дрібно посіченою зеленню і подавати до столу.
Джерело https://www.facebook.com/greatmax1118/videos/360392312205510
Немає коментарів:
Дописати коментар