вівторок, 21 липня 2015 р.

Огірки (рецепт 3)

В 3-літрову банку скласти огірки, зелень, листя смородини, вишні, перець горошком. Залити кип'ятком. Хвилин через 15-20 злити воду з огірків у каструлю, а огірки залити новим кип'ятком. В каструлю додати з розрахунку на 1 трилітрову банку 1 ст. ложку солі, 3 ст. ложки цукру. Закип'ятити. Воду з огірків злити. В кожен бутель додати 3 ст. ложки оцту та 1 таблетку аспірину (ацетилсаліцилової кислоти). Залити кип'ячим маринадом. Закрутити. Я закриваю в 1,5- та 1-літрові банки. Тому розраховую рідину з двох півторалітрових або трьох однолітрових як з одного бутля.
Рецепт від Скляренко Ольги Василівни.

Немає коментарів:

Дописати коментар