Для приготування такої ковбаси я беру куряче стегно, мию, обсушую, видаляю кісточку (м'яса повинно вийти 1 кг без кістки). Нарізаю недрібними кубиками (приблизно по 1,5-2 см) разом зі шкіркою. Додаю у фарш чавлений часник (7-8 зубків), перець, приправу для курки і перемішую. За потреби додаю сіль (адже приправа вже має в собі сіль). Далі додаю 2 ст. ложки майонезу й знову добре перемішую. Потім насипаю 15 г швидкорозчинного желатину і ще раз перемішую. Починаю робити ковбаски. На харчову плівку викладаю 1/4 фаршу, звертаю ковбаску. Після цього загортаю у фольгу "цукеркою" і відправляю у духовку на 1 годину при температурі 180 градусів. Коли ковбаска застигне, кладу її в холодильник, а зранку можна смакувати!
Блог створено як каталог моїх творчих робіт і пекарсько-кухарських "шедеврів". А ще - поділюсь цікавинками...
Мітки
- В'яжу...і не тільки
- Готую з тіста
- Десерт
- Домашня відеотека
- Життя на папері
- Комп*ютер та програми
- Консервація
- Корисні поради
- М'ясні страви
- Малюю голкою і каменями
- Музична сторінка
- Напої
- Овочеві страви
- Перші страви
- Рибні страви
- Салати
- Страви з грибами
- Страви з крупів
- Страви з лаваша та макаронів
- Страви із сиру
- Субпродукти
- Торти
- Хвилини слави
- Це цікаво...
- Як змінити розмір плаття...
Немає коментарів:
Дописати коментар