субота, 1 серпня 2015 р.

Ковбаса куряча домашня


Для приготування такої ковбаси я беру куряче стегно, мию, обсушую, видаляю кісточку (м'яса повинно вийти 1 кг без кістки). Нарізаю недрібними кубиками (приблизно по 1,5-2 см) разом зі шкіркою. Додаю у фарш чавлений часник (7-8 зубків), перець, приправу для курки і перемішую. За потреби додаю сіль (адже приправа вже має в собі сіль). Далі додаю 2 ст. ложки майонезу й знову добре перемішую. Потім насипаю 15 г швидкорозчинного желатину і ще раз перемішую. Починаю робити ковбаски. На харчову плівку викладаю 1/4 фаршу, звертаю ковбаску. Після цього загортаю у фольгу "цукеркою" і відправляю у духовку на 1 годину при температурі 180 градусів. Коли ковбаска застигне, кладу її в холодильник, а зранку можна смакувати!




Немає коментарів:

Дописати коментар