В підготовлені банки кладу на дно лавровий лист, свіжу зелень петрушки, чорний перець горошком. Додаю порізаний на четвертинки болгарський перець, помідори та огірки - заливаю крутим кип'ятком на 20 хвилин. Далі воду зливаю в каструлю, додаю з розрахунку на одну трилітрову банку 5 ст.ложок цукру, 2 ст. ложки солі, ставлю на вогонь і чекаю доки закипить. Потім додаю (з розрахунку на 1 трилітрову банку) 150 г 9%-го оцту, заливаю маринад в банки. Закручую.
Блог створено як каталог моїх творчих робіт і пекарсько-кухарських "шедеврів". А ще - поділюсь цікавинками...
Мітки
- В'яжу...і не тільки
- Готую з тіста
- Десерт
- Домашня відеотека
- Життя на папері
- Комп*ютер та програми
- Консервація
- Корисні поради
- М'ясні страви
- Малюю голкою і каменями
- Музична сторінка
- Напої
- Овочеві страви
- Перші страви
- Рибні страви
- Салати
- Страви з грибами
- Страви з крупів
- Страви з лаваша та макаронів
- Страви із сиру
- Субпродукти
- Торти
- Хвилини слави
- Це цікаво...
- Як змінити розмір плаття...
Немає коментарів:
Дописати коментар