неділя, 20 вересня 2015 р.

Салат "Шашличиний"



400г нежирної свинини нарізати соломкою, посипати сіллю, перцем, спеціями для шашлика, додати 200 г майонезу і залишити на ніч в холодильнику. Потім м'ясо підсмажити (щоб не пересмажити, а зробити м'яким). Охолодити. Взяти велику салатницю і викласти на дно м'ясо, зверху змастити трохи майонезом. 2 морковки натерти на терці для моркви по-корейськи і підсмажити. 2 цибулини нарізати півкільцями і також підсмажити. Охолодити і викласти на м'ясо, слегка змастити майонезом. Відварити великий червоний буряк, натерти, посолити, додати трішечки оцту і викласти на овочі. Зверху змазати кетчупом, зробити сітку з майонезу, прикрасити зеленню.

Немає коментарів:

Дописати коментар