400г нежирної свинини нарізати соломкою, посипати сіллю, перцем, спеціями для шашлика, додати 200 г майонезу і залишити на ніч в холодильнику. Потім м'ясо підсмажити (щоб не пересмажити, а зробити м'яким). Охолодити. Взяти велику салатницю і викласти на дно м'ясо, зверху змастити трохи майонезом. 2 морковки натерти на терці для моркви по-корейськи і підсмажити. 2 цибулини нарізати півкільцями і також підсмажити. Охолодити і викласти на м'ясо, слегка змастити майонезом. Відварити великий червоний буряк, натерти, посолити, додати трішечки оцту і викласти на овочі. Зверху змазати кетчупом, зробити сітку з майонезу, прикрасити зеленню.
Блог створено як каталог моїх творчих робіт і пекарсько-кухарських "шедеврів". А ще - поділюсь цікавинками...
Мітки
- В'яжу...і не тільки
- Готую з тіста
- Десерт
- Домашня відеотека
- Життя на папері
- Комп*ютер та програми
- Консервація
- Корисні поради
- М'ясні страви
- Малюю голкою і каменями
- Музична сторінка
- Напої
- Овочеві страви
- Перші страви
- Рибні страви
- Салати
- Страви з грибами
- Страви з крупів
- Страви з лаваша та макаронів
- Страви із сиру
- Субпродукти
- Торти
- Хвилини слави
- Це цікаво...
- Як змінити розмір плаття...
неділя, 20 вересня 2015 р.
Салат "Шашличиний"
400г нежирної свинини нарізати соломкою, посипати сіллю, перцем, спеціями для шашлика, додати 200 г майонезу і залишити на ніч в холодильнику. Потім м'ясо підсмажити (щоб не пересмажити, а зробити м'яким). Охолодити. Взяти велику салатницю і викласти на дно м'ясо, зверху змастити трохи майонезом. 2 морковки натерти на терці для моркви по-корейськи і підсмажити. 2 цибулини нарізати півкільцями і також підсмажити. Охолодити і викласти на м'ясо, слегка змастити майонезом. Відварити великий червоний буряк, натерти, посолити, додати трішечки оцту і викласти на овочі. Зверху змазати кетчупом, зробити сітку з майонезу, прикрасити зеленню.
Підписатися на:
Дописати коментарі (Atom)
Немає коментарів:
Дописати коментар