Спекти несолодкі тонкі млинці з додаванням червоного перцю та молотого імбиру. Приготувати начинку: 3-4 варених яйця натерти на тертці, 300 г копченого ковбасного сиру натерти на тертці, 1 банку шпротів розім'яти виделкою, дрібно нарізати велику цибулину і голівку часника. Все перемішати, додати гірчицю (скільки - залежить від того, наскільки Ви любите гострі страви), 300-400 г майонезу. Перемазати цією начинкою млинці. Верхній млинець змастити майонезом, можна посипати тертими яйцями і сиром, залишити на 10-12 годин. А після цього - приємного смаку!
Блог створено як каталог моїх творчих робіт і пекарсько-кухарських "шедеврів". А ще - поділюсь цікавинками...
Мітки
- В'яжу...і не тільки
- Готую з тіста
- Десерт
- Домашня відеотека
- Життя на папері
- Комп*ютер та програми
- Консервація
- Корисні поради
- М'ясні страви
- Малюю голкою і каменями
- Музична сторінка
- Напої
- Овочеві страви
- Перші страви
- Рибні страви
- Салати
- Страви з грибами
- Страви з крупів
- Страви з лаваша та макаронів
- Страви із сиру
- Субпродукти
- Торти
- Хвилини слави
- Це цікаво...
- Як змінити розмір плаття...
понеділок, 21 вересня 2015 р.
Закуска "Баба-Яга"
Спекти несолодкі тонкі млинці з додаванням червоного перцю та молотого імбиру. Приготувати начинку: 3-4 варених яйця натерти на тертці, 300 г копченого ковбасного сиру натерти на тертці, 1 банку шпротів розім'яти виделкою, дрібно нарізати велику цибулину і голівку часника. Все перемішати, додати гірчицю (скільки - залежить від того, наскільки Ви любите гострі страви), 300-400 г майонезу. Перемазати цією начинкою млинці. Верхній млинець змастити майонезом, можна посипати тертими яйцями і сиром, залишити на 10-12 годин. А після цього - приємного смаку!
Підписатися на:
Дописати коментарі (Atom)
Немає коментарів:
Дописати коментар