Починаю експериментувати зі скумбрією домашнього приготування. Сьогодні готувала скумбрію за двома рецептами, проте розповім лише про один - рибою цього посолу ми вже посмакували, оцінили, тому й ділюся. За іншим рецептом риба знаходиться в холодильнику - повинна в розсолі стояти 1 добу. Якщо вдасться - поділюся рецептом)))
Отже свіжоморожену скумбрію розморозити, порізати на шматочки завтовшки 1,5-2 см (різати краще, коли риба розморожена не повністю), добре обсипати сіллю (в сухому посолі риба не візьме солі більше, ніж потрібно), перемішати, залишити на 1 годину, знову перемішати і залишити ще на 1-1,5 години. Потім рибу промити, пересипати нарізаною соломкою або кільцями цибулею, додати перець горошком, залити олією.
Немає коментарів:
Дописати коментар