Для таких бутербродів я ножем подрібнила 2 курячих філе (хоча можна перепустити на блендер, але краще, коли м'ясо шматочками), додала 1 ст. ложку майонезу, сіль, перець і маленький шматочок м'якого вершкового масла. Все ретельно перемішала.
Багет нарізала товстими шматками (боки батона можна змастити часником), кожен шматочок з обох боків вмочила в молоко. Ложечкою вибрала м'куш, залишивши на дні тоненький його шар. Наповнила кожен шматочок батона фаршем.
Виклала на лист, застелений пергаментом, і відправила в духовку, нагріту до 180 градусів. Через 15 хвилин витягла, посипала кожен шматочок тертим сиром, і знову на 5 хвилин в духовку, щоб сир розплавився.
На жаль, я не встигла сфотографувати готову продукцію - мої домашні відразу ж розметали бутерброди))))
Немає коментарів:
Дописати коментар