
Макаронні вироби, скручені гніздечком, можна придбати в любому великому продовольчому магазині - як маленькі круглі, так і великі овальні. Сьогодні у мене саме такі - маленьких не було в продажу.


В широкій каструлі закип'ятила воду, посолила, опустила в неї макаронні гнізда (їх бажано розкладати в один ряд; оскільки у мене сьогодні великі гнізда - їх помістилося всього 2).

На невеликому вогні зварила макарони (варяться швидко - від 3 до 5 хвилин). Не бійтеся, вони не розваляться, навпаки, я навіть двома ложками їх "спушувала": роздвигала серединку, щоб не злиплися до кучки.




На кожне гніздо поклала по маленькому шматочку вершкового масла, обсмажені гриби. Зверху посипала тертим сиром. Поставила в духовку запікатися. Запікається, доки не розплавиться сир. Якщо купити хорошого сиру, він розплавиться і запечеться красивою скоринкою. Я ж сьогодні не додивилася і купила замість сиру сирний продукт. А він не запікається, а просто розплавляється і стікає. Тому вигляд готового блюда не зовсім презентабельний. Зате смачно!!!
Немає коментарів:
Дописати коментар