пʼятниця, 4 березня 2016 р.

Шнельклопс - страва німецької кухні

Для приготування шнельклопсу слід взяти:
- 300 г фаршу;
- 1 цибулину;
- 1,5 ст. ложки борошна;
- сіль, мелений перець;
- часник - 3 зубки (на любителя);
- 2 ст. ложки сметани;
- картоплю;
- відвар з картоплі;
- зелень (за наявності).
Картоплю почистити, відварити, злити 300 г відвару з неї. Цибулю дрібно нарізати, обсмажити до золотистого кольору. Додати фарш і, постійно помішуючи, обсмажити його до готовності. Посолити, поперчити, додати посічений часник. Перемішати. Посипати борошном. Перемішати. Влити відвар з картоплі, додати сметану. Розмішати, довести до кипіння й зняти з вогню. Посипати зеленню.
На тарілку викласти картоплю, а зверху м'ясну підливку.

Немає коментарів:

Дописати коментар