субота, 16 квітня 2016 р.

Дуже швидкий рибний пиріг

Для тіста: змішала 1 стакан кефіру, 1 сире яйце, 1 стакан муки, 0,5 ч. ложки соди. Тісто вилила у змащену олією форму.
Для начинки: рибу з консерви відділила від олії, розім'яла виделкою, додала дрібно нарізані яйця та кріп. 
Начинку викладала на тісто так, щоб залишався вільний бортик. Форму поставила в розігріту духовку на 15-20 хвилин.
Сир натерла на дрібну тертку. Дістала вже майже готовий пиріг, посипала його сиром і знову відправила в духовку хвилин на 5. Пиріг смачний як у гарячому, так і в холодному вигляді.

Немає коментарів:

Дописати коментар