пʼятниця, 15 квітня 2016 р.

М'ясо в сирному соусі

М'ясо нарізала шматочками приблизно по 2-4 см і виклала на сковорідку на середній вогонь.
Гриби можна взяти свіжі (помити, залити кип'ятком і варити хвилин 10. (Я ж узяла мариновані (домашнього приготування), порізала їх на невеликі шматочки.
Доки м'ясо обсмажувалось - доливала кілька разів воду, щоб не пересушилось. Коли м'ясо вже майже приготувалось, додала приправу та всипала підготовлені гриби.
В оригінальному рецепті рекомендують додати велику ложку томатної пасти. Особисто я надаю перевагу кетчупу, тож і цього разу додала саме його. Знову все перемішала.
Додала тертий плавлений сир, ретельно перемішувала, щоб розплавився. Чим довше на вогні - тим краще.
Ну, а потім додавайте, що душа забажає. Я ж додала лише кріп.

Немає коментарів:

Дописати коментар