З дитинства люблю молозиво! Проте корову ми ніколи не тримали, тож і насолоджуватися цією смакотою доводилося рідко - лише коли пригостить хтось із знайомих.
Давно вже хотіла спробувати зробити молозиво з магазинного молока - і лише вчора втілила мрію в життя))) Сподобалось!
10 яєць збила з 1 пакетом (440г) згущеного молока (молоко слід брати без вмісту рослинного жиру!), додала 1,5 л магазинного молока (жирність 3, 2%) і добре перемішала. Вилила все в товстостінний посуд (гусятницю) і поставила в розігріту до 180 градусів духовку на 1 годину. По мірі приготування знижувала температуру до 160 градусів, відключала верх, залишаючи лише низ. Коли верх підрум'янився і на дотик - під ним уже все загусло, вийняла з духовки. Смакота готова!
Якщо ви любите дуже солодке - то спробуйте на смак ще в рідкому стані й додайте цукру. Особисто мені вистачило згущеного молока!
Немає коментарів:
Дописати коментар