неділя, 5 червня 2016 р.

Річкова риба, запечена в духовці з овочами (у фользі)

 




Жаровню застелила фольгою, яку змастила олією. Злегка присипала приправою для риби та нарізаною півкільцями цибулею. 
На цибулю виклала підготовлену рибу (вичищену, вимиту та посолену). Між рибою виклала картоплю, нарізану великими шматочками. Знову засипала нарізаною цибулею. 
Далі варто покласти моркву, нарізану шматочками, щоб фольга не прилипала до риби, та моркви у мене не виявилося, тому я використала заморожену терту моркву. Саме нею і присипала зверху рибу. 
Накрила фольгою, але не притискала щільно, щоб не прилипла. Поставила у розігріту до 160-170 градусів духовку на 40-50 хвилин. Смачного!

Немає коментарів:

Дописати коментар