понеділок, 31 жовтня 2016 р.

Рулетики "Кордон блю"

Твердий сир нарізала шматочками. Тонкими слайсами нарізала шинку. Курячу грудку розрізала вздовж на 3 пластинки, кожну з яких відбила. Підсолила. 
Зверху на кожну відбиту пластинку поклала 2 слайса шинки і 2 шматочки сиру. Згорнула рулетики. Якщо все зробити правильно, то рулетики не розгорнуться під час приготування. Та для підстраховки можна їх скріпити зубочистками.
Розігріла в сковороді олію, виклала рулетики, обсмажила з усіх боків до золотистого кольору.
Залила в сковороду вершки, вичавила часник, поперчила за смаком, посипала зеленню. Протушкувала на невеликому вогні, доки вершки не випарувалися вдвічі.

Немає коментарів:

Дописати коментар