Свіжоморожену скумбрію злегка розморожую, видаляю голову, плавники, нутрощі, промиваю під проточною водою, обсушую паперовим рушником. Фарширую злегка підсоленою морквою та цибулею. В надрізи вкладаю півкільця лимону. Закручую у фольгу - і в духовку (180-200 градусів) на 30 хвилин. За бажанням, можна відкрити фольгу і залишити ще хвилин на 10, щоб зверху запеклася скоринка. В даному випадку саму рибу не солю. Виходить смачно й соковито!
Блог створено як каталог моїх творчих робіт і пекарсько-кухарських "шедеврів". А ще - поділюсь цікавинками...
Мітки
- В'яжу...і не тільки
- Готую з тіста
- Десерт
- Домашня відеотека
- Життя на папері
- Комп*ютер та програми
- Консервація
- Корисні поради
- М'ясні страви
- Малюю голкою і каменями
- Музична сторінка
- Напої
- Овочеві страви
- Перші страви
- Рибні страви
- Салати
- Страви з грибами
- Страви з крупів
- Страви з лаваша та макаронів
- Страви із сиру
- Субпродукти
- Торти
- Хвилини слави
- Це цікаво...
- Як змінити розмір плаття...
субота, 25 березня 2017 р.
Скумбрія, фарширована цибулею та морквою, запечена з лимоном
Свіжоморожену скумбрію злегка розморожую, видаляю голову, плавники, нутрощі, промиваю під проточною водою, обсушую паперовим рушником. Фарширую злегка підсоленою морквою та цибулею. В надрізи вкладаю півкільця лимону. Закручую у фольгу - і в духовку (180-200 градусів) на 30 хвилин. За бажанням, можна відкрити фольгу і залишити ще хвилин на 10, щоб зверху запеклася скоринка. В даному випадку саму рибу не солю. Виходить смачно й соковито!
Підписатися на:
Дописати коментарі (Atom)
Немає коментарів:
Дописати коментар