Відварити печінку (курячу можна злегка обсмажити), натерти на тертці або нарізати соломкою. Додати варені яйця (можна зробити омлет, скрутити його в трубочку й нарізати довгою "лапшою"), злегка підсмажені моркву й цибулю, давлений часник, горіхи, сіль, майонез (я додаю ще трохи Французського соусу з гірчицею - можна додати самої гірчиці, але це вже хто як любить).
Блог створено як каталог моїх творчих робіт і пекарсько-кухарських "шедеврів". А ще - поділюсь цікавинками...
Мітки
- В'яжу...і не тільки
- Готую з тіста
- Десерт
- Домашня відеотека
- Життя на папері
- Комп*ютер та програми
- Консервація
- Корисні поради
- М'ясні страви
- Малюю голкою і каменями
- Музична сторінка
- Напої
- Овочеві страви
- Перші страви
- Рибні страви
- Салати
- Страви з грибами
- Страви з крупів
- Страви з лаваша та макаронів
- Страви із сиру
- Субпродукти
- Торти
- Хвилини слави
- Це цікаво...
- Як змінити розмір плаття...
Немає коментарів:
Дописати коментар