неділя, 25 червня 2017 р.

Кабачки мариновані

На дно банки покласти зонтик кропу, 5 кружечків моркви, 2 кружечки болгарського перцю, 1-2 зубки часнику, маленький помідор, розрізаний на 4 частини не до кінця (у мене сьогодні не було маленьких помідорів, тому на 4 частини розрізала середні та клала в банки по 3 шматочки). Кабачки порізати кружечками й наповнити ними банки до верху.
Приготувати маринад: на 3 л води - 0,5 стак. цукру, 5 ст. ложок солі - закипить, додати 0,5л оцту 9% (я додала 450г). Знову закип'ятити. 
Залити маринад у банки й стерилізувати 7-10 хв. 
Вихід - 7 літрових банок.
Рецепт від Привалової Ларіси

Немає коментарів:

Дописати коментар