Для приготування такого кексу я беру:
- муку - 200 г
- яйця - 2 шт.
- масло вершкове - 100 г
- молоко згущене - 1 банку (400 г)
- розпушувач - 10 г
- какао-порошок - 30 г
- сіль - 1/4 чайної ложки
- цукрову пудру (для декорування) - 2 ст. ложки
- муку - 200 г
- яйця - 2 шт.
- масло вершкове - 100 г
- молоко згущене - 1 банку (400 г)
- розпушувач - 10 г
- какао-порошок - 30 г
- сіль - 1/4 чайної ложки
- цукрову пудру (для декорування) - 2 ст. ложки
Вершкове масло кімнатної температури з'єдную зі згущеним молоком. Розмішую.
Яйця збиваю із сіллю до стану "міцної піни".
Просіюю муку і какао-порошок, туди ж додаю розпушувач.
Суху суміш всипаю в рідку, розмішую до однорідної маси.
В отримане тісто додаю збиті яйця. Ретельно розмішую (тісто повинно отриматись досить густе).
Чашу мультиварки змащую вершковим маслом та посипаю борошном. Викладаю тісто. Випікаю в режимі "Торт" ("Випічка").
Можна, звісно, випікати і в духовці при температурі 180 градусів приблизно 45 хвилин (хоча залежатиме від діаметра Вашої форми, а отже, від товщини коржа).
Немає коментарів:
Дописати коментар