середа, 25 липня 2018 р.

Яблучно-абрикосовий джем

Інгредієнти

  • абрикоси – 1 кг
  • яблука – 500г
  • сахар – 2 кг
В результаті у вас отримається 3-4 півлітрових банки джему.
Я цього разу брала навпаки - більше яблук і менше абрикос, теж вийшло смачно. 
Яблука й абрикоси нарізала скибочками, поклала в каструлю, засипала цукром, перемішала та залишила на 4 години, щоб фрукти пустили сік. 
Поставила каструлю на вогонь і, після того, як закипіло, вогонь зменшила. Варила 30 хвилин, потім зняла з вогоню, охолодила.  Процедуру повторила тричі.
Розклала гарячий джем у стерилізовані банки, закрутила.

Немає коментарів:

Дописати коментар