5 кг баклажанів
1 кг солодкого перцю
1 кг цибулі
1 кг моркви
2,5 кг помідорів
Баклажани нарізати кубиками, обсмажити.
Цибулю і перець - соломкою, обсмажити.
Помідори і моркву - через м*ясорубку.
Все з*єднати, додати за смаком сіль і мелений перець.
Тушкувати від моменту повного закипання 30-40 хвилин.
Розкласти у підготовлені банки. Закатати.
За бажанням - у кінці тушкування можна додати часник.
Вихід - приблизно 12-13 півлітрових баночок.
Рецепт від Жулевич Наталі
Цибулю і перець - соломкою, обсмажити.
Помідори і моркву - через м*ясорубку.
Все з*єднати, додати за смаком сіль і мелений перець.
Тушкувати від моменту повного закипання 30-40 хвилин.
Розкласти у підготовлені банки. Закатати.
За бажанням - у кінці тушкування можна додати часник.
Вихід - приблизно 12-13 півлітрових баночок.
Рецепт від Жулевич Наталі
Немає коментарів:
Дописати коментар