субота, 4 серпня 2018 р.

Ікра баклажанна (на зиму)

5 кг баклажанів 
1 кг солодкого перцю 
1 кг цибулі
1 кг моркви
2,5 кг помідорів
Баклажани нарізати кубиками, обсмажити. 
Цибулю і перець - соломкою, обсмажити. 
Помідори і моркву - через м*ясорубку. 
Все з*єднати, додати за смаком сіль і мелений перець. 
Тушкувати від моменту повного закипання 30-40 хвилин. 
Розкласти у підготовлені банки. Закатати.
За бажанням -  у кінці тушкування можна додати часник. 
Вихід - приблизно 12-13 півлітрових баночок. 
Рецепт від Жулевич Наталі

Немає коментарів:

Дописати коментар