неділя, 30 вересня 2018 р.

Капуста - за добу!

Рецепт практично такий же, як і "Капуста - за 3 години" з тією лиш різницею, що одна заливається холодним маринадом, а інша - гарячим. Але я завжди роблю й одну, й другу)))
Нашаткувати капусту, натерти морковку на крупну тертку, додати 2-3 зубки чавленого часнику, 3-4 горошини чорного перцю, 1-2 лаврових листка (я ламаю їх на частинки, якщо кладу відразу в капусту, або цілими кидаю в маринад і кип*ячу).
Все перемішати і розкласти по банках.
Маринад:
4,5 л води закип*ятити, додати 2 ст. ложки солі та 1 стакан цукру. Коли вода вихолоне, додати 1 великий стакан оцту 9%. В кожну банку влити 3-4 ст. ложки олії. 

Немає коментарів:

Дописати коментар