субота, 19 січня 2019 р.

Рибні котлети

Філе хека - 1,5 кг
Цибуля - 2 шт.
Білий хліб - 200 г
Яйце - 1 шт.
Молоко - 70 мл
Манна крупа - 4 ст. ложки
Сіль - 1 ч.л.
Перець мелений чорний та червоний
Розморожую хек, віджимаю його та виливаю рідину. Відділяю філе від кісток та шкіри.
В окремому посуді залити теплим молоком м*якушку хліба, настояти 15 хвилин.
Перекрутити через м*ясорубку (або  блендер) рибні шматочки з цибулею. Хліб віджати від молока і додати до фаршу.Туди ж додати яйце та манну крупу. Залишити хвилин на 30, щоб  манка набухла та ввібрала у себе зайву рідину. Додати чорний, червоний перець, сіль.
Руки змочую у воді та формую котлети. Підсмажую їх в олії на великому вогні з обох сторін, потім вогонь зменшую та доводжу до готовності під кришкою.
Вихід - 18-20 котлет.

Немає коментарів:

Дописати коментар