Помідори - 2 шт.
Перець солодкий - 1 шт. (краще по 0,5 різного кольору)
Цибуля фіолетова або біла солодка - 1 шт.
Сир фета - 150 г
Маслини чорні без кісточки
0,5 лимона
Сіль
Перець
Оливкова олія
Огірки (можна чистити, я не чищу), помідори, солодкий перець нарізаю крупними шматочками. Цибулю - півкільцями.
Вичавлюю сік з половини лимона, змішую з олією, додаю до нарізаних овочів, підсолюю, перчу. Ретельно перемішую.
Сир фета нарізаю кубиками. Разом з маслинами викладаю на поверхню салату.
Грецький салат рекомендують викладати на зелені листки салату. Я цього не роблю, а ви - за бажанням)))
Немає коментарів:
Дописати коментар