Овочі (можна заморожені): зелений горошок, кукурудза, болгарський перець
Біле сухе вино
Вершки
Бульйон
Твердий сир (можна голандський, моцарелу, пармезан...)
Рис для різото (арборіо, віалоне нано або карнаролі)
Куряче
філе нарізала шматочками. Поклала на сковороду з розігрітою олією,
накрила кришкою. Через кілька хвилин, коли м*ясо побіліло, додала овочі,
шафран і тушкувала під кришкою ще кілька хвилин.
Далі
додала промитий рис арборіо і тушкувала ще 2-3 хвилин. Потім невеликими
порціями влила вино, дочекалася доки воно випарується і почала доливати
бульйон. Його слід вливати не відразу, а порціями, які покривають рис.
Коли рис був майже готовий - додала вершки. Дала можливість закипіти,
зняла з вогню й посипала тертим сиром, який розплавився за рахунок
температури страви.
Немає коментарів:
Дописати коментар