пʼятниця, 21 червня 2019 р.

Кабачкова ікра

Кабачки - 3 кг
Цукор - 1 склянка
Сіль - 1,5 ст. ложки
Олія - 1 склянка
Часник - 100 г
Томатна паста - 300 г
Приправа для моркви по-корейськи - 2 пачки
Молоді кабачки потерти, як на деруни (за бажанням я ще й чищу (якщо роблю ікру із зелених цукіні)
та злегка віджимаю сік). Додати цукор, сіль, олію і кип*ятити 50 хвилин. 
Потім додати чавлений часник і томатну пасту та кип*ятити ще 10 хв. 
Після цього додати приправу для корейської моркви та кип*ятити ще 3 хвилини. 
Розсипати по баночках, закрутити. 
Орієнтовний вихід - 5-6 півлітрових баночок.
Рецепт від Медвідь Лєни.

Немає коментарів:

Дописати коментар