Свиний фарш - 500 г
Сало - 150 г
Манна крупа - 1,5 склянки
Яйця - 4 шт.
Цибуля велика - 1 шт.
Морква середня - 1 шт.
Сіль, перець - за смаком
Сира цибуля і часник - за бажанням
Печінку й сало нарізати дрібними кубиками. Додати фарш, манну крупу, яйця. На цьому етапі можна додати (за бажанням) сиру потерту цибулину або чавлений часник.
Обсмажити дрібно покришену цибулю та натерту на дрібній тертці моркву. Змішати з вище зазначеною масою. Посолити, поперчити.
Розділити суміш на 3 частини. Кожну загорнути у харчову плівку або пакет з харчової плівки, добре витиснувши з нього повітря. Покласти кожну частину в окремий додатковий целофановий пакетик, міцно зав*язати і поставити варити на 2 години з моменту закіпання.
Вийняти паштет з води й покласти під гніт до повного охолодження.
Рецепт від Марії Зяя - група "Рецепти для коліжанок" у ФБ
Немає коментарів:
Дописати коментар