Вода - 1 л
Сіль - 3 ст. ложки з невеликою гіркою
Цукор - 1 ст. ложка з гіркою
Лавр - 3 шт.
Перець чорний горошком - 10 шт.
Перець духмяний горошком - 5 шт.
Гвоздика - 3 шт.
Оцет 9% - 100 мл
Вода + сіль + цукор + лавр + перець + гвоздика = закип*ятити протягом 30 секунд. Залишити охолоджуватись під кришкою.
В прохолодний маринад додати оцет, розмішати й залити ним рибу. Залишити на добу (але це в разі, якщо Ви полюбляєте солону рибку. Особисто я солоної риби не люблю, тож починаю її пробувати через 12 годин, і, як на мій смак, 12-15 годин достатньо).
Тонкими півкільцями нарізати цибулю й замаринувати її.
Салаку промити. Скласти в лоточок чи інший посуд, перемежовуючи маринованою цибулею та поливаючи кожний шар олією.
Джерело "Вкусная еда"
Немає коментарів:
Дописати коментар