пʼятниця, 4 жовтня 2019 р.

Філейний "торт"

Куряче філе - 0,5 кг
Кефір - 0,5 л
Борошно - 3-4 ст. ложки 
Яйця - 2-3 шт. (залежно від розміру)
Сіль, перець - за смаком 
Олія - для смаження 
Плавлений сирок - 2-3 шт.
Майонез
Часник - 2-4 зубки
Мариновані огірки- 2 шт.
Куряче філе перемолоти на м*ясорубці (решітка з дрібними отворами)  або на блендері. Додати кефір, яйця, борошно, сіль, перець. Добре вимішати. Посмажити невеликі млинці товщиною 5-7 мм. Охолодити.
Плавлений сирок натерти на дрібну тертку, додати чавлений часник та майонез (я додавала часничний соус). Добре вимішати (маса повинна легко намазуватися, тому соусу/майонезу має бути достатньо)
Викладати на тарілку по черзі млинці та перемазувати їх сирковою масою. Всередину на один із коржів можна викласти дрібно покришені огірки.
Верхній корж змастити сирковою масою та прикрасити за бажанням зеленню та маринованими огірками. "Торт" на кілька годин помістити в холодильник, а далі можна смакувати!

Рецепт від Інни Кудрі (Велика Виска)

Немає коментарів:

Дописати коментар