![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjNL6KOe_pY1MLbmXDCz2UXSkvHdmrJ0crDavFYMi5YrUSr-1Diz8RJ45QfbokECGOnCMa-D8UN8W1WCIFKShOdW9A6b2gtRxgsfESEjDhjKsORpblQlHwW_xMKLPyHIvyTW3NfyheBEmg/s320/118588417_239121030751386_4980500249049296938_n.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjM40rAEDII82XT7xtfd8ekm0yMaWUph36MN2Y8M4cMr8vxcQS_x61iztCTHi_y7RwIuGDal_J77bkSGfQLG8ta1H5ApjmqXt8urCkXF4VYth8M0Ivn0DdxZM9ZFb5fyv8RujGrNYFoM6M/s320/118796948_322756015726211_3038074199144916004_n.jpg)
Сіль - 1/3 ч.ложки
Яйця - 2 шт.
Цукор - 60 г
Мука - 400 г
Олія для смаження
Цукрова пудра для присипки (за бажанням)
Кефір, сіль, яйця та цукор змішати в мисці. До муки додати розпушувач і змішати з рештою інгредієнтів.
Тісто повинне бути, як на оладки - густим, але "сповзати" з ложки.
В розігріту олію ложкою викладати тісто. Час від часу перевертати до повного обсмаження.
Викласти на блюдо, дочекатись, доки стече олія і посипати цукровою пудрою (за бажанням).
Немає коментарів:
Дописати коментар