![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgFDsrJYxouKjyrof43jAgeo_CQXFRGdtNnpTOCTVVG2X77HDUFhBGPbMZPCpT7aZZ9yMlQdz-IQ5n97ah9q6h2Jgwqn_trK9x4k0AcwIcOx2HD5AhwepJjN2mTrPZ2iTRSSt0fhEjxcyw/w181-h320/120269239_641806126526584_2728638342971885509_n.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgXH8MZD49W9V2c9Axj8E3-aJHeteLbyoJKDE_U1Ys_SmKliGhCXnvTR9XHJwniHi95wHu46Xol9QGxGXAwdgpvy-2tYA5e0VuQMyyf_SITdWsPh8utw-KmkTL0H9u0mEpgDXwaialxb1I/w181-h320/120260766_332774628148154_2812330385647389838_n.jpg)
300 г згущеного молока (буде дуже солодко, тому можна й менше)
1 плитка шоколаду (85-90 г)
6 паперових стаканчиків
Дерев*яні або пластмасові палички
Шоколад розтопити на водяній бані або у мікрохвильовці.
Дно і стінки паперових стаканчиків покрити розтопленим шоколадом. Стаканчики поставити в морозилку на 10 хвилин.
Вершки збити до пишної маси. Продовжуючи збивати, поступово додати згущене молоко. Коли маса буде добре збита, розфасувати її по стаканчиках, вставити палички й поставити в морозилку мінімум на 6 годин, а краще на всю ніч.
Перед вживанням паперовий стаканчик надрізати ножицями і акуратно зняти.
Можна зробити це і без стаканчика. Збите морозиво розфасувати у формочки чи скласти у відеречко від морозива і смакувати як у чистому вигляді, так і з
додаванням варення чи чогось іншого))).
Немає коментарів:
Дописати коментар