Сіль - 0,5 ч.л.
Сметана - 250 г
Сир твердий - 100 г
Ковбаса - 80 г
Зелена цибуля - 50 г (1 пучок)
Борошно - 400 г
Сода - 0,5 ч.л.
Рослинна олія - для смаження
Натерти твердий сир і ковбасу на крупну тертку (ковбасу можна нарізати дрібними кубиками).
Дрібно нарізати зелену цибульку.
Всі інгредієнти змішати.
Додати борошно і соду, замісити тісто. Воно повинно бути м*яким, але не прилипати до рук.
Накрити рушничком і залишити на 10 хв.
На дощечку насипати борошно, покласти тісто, зверху також присипати борошном і розкачати в пласт товщиною 0,5 см.
Нарізати палички шириною 3,5 см.
Обсмажити у розпеченій олії з обох сторін.
Перекласти у тарілку, застелену паперовими рушничками, щоб зібрати зайву олію.
Бажано їсти гарячими або теплими (хоча й холодні теж смачні).
У мене з такої порції виходить 18 паличок.
Рецепт запозичено із сайту "Господинька" (gospodynka.com.ua)
Немає коментарів:
Дописати коментар