Цього разу я закручувала огірки з кетчупом. Загалом, такий рецепт рекомендує кетчуп "Чілі", але я роблю з різними кетчупами - як з "Чілі", так і з "Шашличним" та "З паприкою". Огірки з різними кетчупами, відповідно, й різні за смаком.
Отже, Вам потрібно в банки скласти все, що вважаєте за потрібне (кріп, листя смородини, вишні чи хрону, часник..., огірки), й залити банки крутим кип'ятком. Доки огірки будуть прогріватися в кип'ятку, готуєте маринад: 6 стаканів води + 1 стакан цукру + 1 стакан 9%-го оцту + 2 ст.ложки солі + 5 ст. ложок кетчупу "Чілі" = закип'ятити. Злити воду з огірків, залити маринадом, закрутити. Такої кількості маринаду вистачає на 4 літрові або 2 дволітрові банки.
Дякую за рецепт. Дуже вчасно.
ВідповістиВидалитиГотуйте на здоров'я!)))
Видалити