пʼятниця, 21 серпня 2015 р.

Пиріг із фрикадельками

Фрикадельки робила сама: м'ясо (фарш), подрібнена цибуля, сіль, перець (хоча можете використовувати готові магазинні). Поставила в морозилку, щоб злегка підморозились і легше втискувались у тісто.
За цей час приготувала тісто: збила 3 яйця, додала 250 г сметани, 1 ч. ложку розпушувачу, 1/2 ч.ложки солі, приблизно 200 г муки (щоб тісто було, як на оладки). Тісто вилила в сковороду, змащену олією. Втиснула в тісто фрикадельки (поближче одна до одної), зверху (між фрикадельками) посипала тертим сиром (приблизно 150 г). Поставила в розігріту до 180 градусів духовку на 30 хвилин. Результат - на фото!

Немає коментарів:

Дописати коментар