Згадала, які коржики робила моя бабуня, коли я була маленька, і взялася до справи.
4 яйця виделкою (як бабуня - адже раніше не було міксерів))) збила з 1 стаканом цукру, додала 1 пачку (250 г) розтопленого маргарину, трішки солі, гашену оцтом соду, ванілін і 200 г сметани. Все добре розмішала. Додала борошно - стільки, щоб тісто було приємно м'яким, еластичним і не прилипало до рук. Розкачала корж товщиною від 0,5 до 1 см. Стаканом вирізала коржики. На жаровню постелила лист пергаменту, виклала коржики й поставила в розігріту до 180 градусів духовку. Печуться дуже швидко, головне не пересушити. Як зверху підрум'янились - відразу виймаємо. Смакота!!!
Немає коментарів:
Дописати коментар