300 г курячого фаршу, 1 плавлений сирок, 1 голівка часнику, 2 зварені яйця, 1 сире яйце, 2 замочені в молоці або воді шматочки батона, 2-3 ст. ложки майонезу, 1 ч.ллжка курячої приправи (типу "Мівіна"), 150 г чорносливу, мелений червоний перець, сіль.
У фарш додати тертий сирок, давлений часник, зварені вкруту й натерті на крупній тертці яйця, віджатий батон, майонез, приправу, сіль і перець. Якщо консистенція суміші рідкувата, можна додати трохи манної крупи. Чорнослив без кісточок попередньо залити кип'ятком і промити. З підготовленої маси сформувати котлети, покласти всередину кожної по шматочку чорносливу. Запанірувати у манній крупі або сухарях і обсмажити на олії до готовності.