1 кг шампіньйонів порізати пластинками, 0,5 кг солодкого перцю порізати соломкою, 1,5 кг баклажанів порізати кубиками, 0,5 кг цибулі - півкільцями. Все посмажити окремо, перемішати, додати 200 г олії, 200 г цукру, 100 г 9% оцту, 1 ст. ложку солі, мелений перець за смаком. Варити 25 хвилин. Додати 1 голівку чавленого часника і ще проварити 5 хвилин. Вихід 5 півлітрових баночок.
Блог створено як каталог моїх творчих робіт і пекарсько-кухарських "шедеврів". А ще - поділюсь цікавинками...
Мітки
- В'яжу...і не тільки
- Готую з тіста
- Десерт
- Домашня відеотека
- Життя на папері
- Комп*ютер та програми
- Консервація
- Корисні поради
- М'ясні страви
- Малюю голкою і каменями
- Музична сторінка
- Напої
- Овочеві страви
- Перші страви
- Рибні страви
- Салати
- Страви з грибами
- Страви з крупів
- Страви з лаваша та макаронів
- Страви із сиру
- Субпродукти
- Торти
- Хвилини слави
- Це цікаво...
- Як змінити розмір плаття...
Немає коментарів:
Дописати коментар