Для приготування таких булочок я змішала 0,5 кг муки, 0,5 стакана цукру, ванільний цукор, сіль, 2 повні з гіркою чайні ложечки сухих дріжджів.
Розтопила 100 г вершкового масла, додала його в суху суміш разом з 1 яйцем та 1 стаканом теплого молока. Замісила тісто. Поставила його на розстойку - обмішала - знову поставила, щоб підходило = разом це зайняло десь 2 години.
Розтопила 100 г вершкового масла, додала його в суху суміш разом з 1 яйцем та 1 стаканом теплого молока. Замісила тісто. Поставила його на розстойку - обмішала - знову поставила, щоб підходило = разом це зайняло десь 2 години.
Потім тісто поділила на 8 кульок, кожну з яких розкачала в джгутик. Порізала джгутик ножем (я різала вузенько й часто - на весілля ріжуть товстіше й рідше). Скрутила шишку.
Немає коментарів:
Дописати коментар