неділя, 14 лютого 2016 р.

Наполеон з вершково-сирним кремом


Коржі спекла як для звичайного наполеону. Увечері вирішила зробити, як завжди, заварний крем, та згадала, що не купила молока. Тож треба було щось придумати з тих продуктів, що мала.
Збила вершки з цукром (тобто зробила сметанний крем) і тут на очі потрапив кисломолочний сир, який купила в магазині (він дуже м'який, для вареників та сирників не годиться). Ось цей сир (творог) я додала до збитих вершків та ще раз збила міксером. Вийшла смачна вершково-сирна маса. Саме нею я й перемазала коржі наполеону. Верхній корж залишила ненамазаним. З плотної клейонки зробила бортики для торту і  залила желе. Як тілько воно застигне, слід прибрати бортики і боки обсипати крихтами або горіхами (на фото боки ще не обсипані). Торт важливо тримати не в холодильнику, щоб коржі промокли, адже з таким кремом цей процес уповільнюється. Проте виходить дуже смачно. 

Немає коментарів:

Дописати коментар