3 яйця збити з 1 стаканом цукру, додати дрібку солі, 2 ст. ложки м'якого масла або маргарину, 1 ч. ложку (без верху!) соди, погашеної оцтом, та 3 стакани муки. Замісити тісто, поставити його хвилин на 15 у холодильник.
Я розділяла тісто на 8 кульок. Кожну розкачувала, обрізала під кришку, а з обрізків у мене вийшло ще 3 коржа (всього 11 штук) - та якщо сковорідка менша, коржів може вийти більше.
Кожен корж підсмажувала на сухій сковорідці з обох боків на невеликому вогні. Смажаться дуже швидко.
Крем зазвичай заварний. Та цього разу у мене був уже готовий крем із вареного згущеного молока та масла ("Таврійський"), тож я перемазала коржі саме ним. Відразу ж відрізала шматочок, щоб сфотографувати, тож коржі ще не промокли.
Якщо у вас не вистачає крему, щоб гарно обмазати та обсипати боки, бокові нерівності можна завуалювати таким способом, як у мене - приклеїти на боки зефір)))
Немає коментарів:
Дописати коментар