В моїй сім*ї полюбляють котлети. Проте, якщо їх роблю із магазинного фаршу, вони не виходять такі, як хотілося б: у свиному фарші забагато сала, яке висмажується й котлетки робляться маленькі; із курячого фаршу виходять сухуваті - треба обов*язково додавати або тертий сир, або майонез чи сметану, або хліб.
Тож останнім часом я пристосувалась робити саме такі котлети, про які зараз розповім.
Купую свиний фарш (або суміш свиного й говяжого) та кілька штук курячого філе, яке потім нарізаю на дрібні шматочки (не перемелюю, а саме нарізаю!!!).
Змішую подрібнене філе із фаршем, додаю подрібнену цибулю, сіль, мелений перець, сире яйце. (Як відомо, в котлети з фаршу не бажано додавати яйце, щоб вони не виходили сухуваті, та в даному випадку це необхідно, щоб "зв*язати" фарш зі шматочками м*яса). За смаком можна додати подрібнений часник, трав*яні приправи... проте, це вже на любителя.
Ось і все. Смажу котлети, які не набагато зменшуються в розмірі та виходять соковитими. Смачного!
Немає коментарів:
Дописати коментар