0,5 л олії
1 кг моркви (на тертку)
1,5 кг капусти (соломкою)
0,5 кг солодкого перцю (соломкою)
1 кг грибів
7 шт. середніх цибулин
2 кг помідорів (кубиками)
3 ст. ложки цукру
5 ст. ложок оцту (9%)
Сіль за смаком (орієнтовно 2 ст. ложки без гірки)
Гриби посмажити з цибулею. Окремо підсмажити перець.
В каструлю налити олію, дуже добре нагріти. Додати гриби, овочі, цукор, оцет, сіль. З моменту закипання варити 45-60 хвилин. Розкласти в баночки, закатати.
Вихід - 10 півлітрових баночок.
Рецепт від Кушнієнко Іри
Рецепт від Кушнієнко Іри
Немає коментарів:
Дописати коментар