3 кг капусти
1 кг цукру
0,5 л олії
400 мл оцту 9%
2 ст. ложки солі
2 л води
Перець почистити і бланшувати (опустити на кілька хвилин у кип*ячу воду).
Капусту нашаткувати, як на зиму. Посолити, додати червоного меленого перцю, злегка прим*яти і нафарширувати перець.
З цукру, олії, оцту, солі та води приготувати маринад.
Перець скласти в підготовлені банки, залити гарячим маринадом і стерилізувати:
1 л - 15-20 хвилин
2 л - 20-25 хвилин
3 л - 45 хвилин
Вихід - 10 літрових банок.
Рецепт від Жердій Світлани (Велика Виска)
Рецепт від Жердій Світлани (Велика Виска)
Немає коментарів:
Дописати коментар