пʼятниця, 7 вересня 2018 р.

Салат із перцю й квасолі

 Дуже смачно!
5 кг солодкого перцю
3 кг помідорів
2 кг цибулі
2 стакани (по 200 г) сирої квасолі
300 г цукру
100 г солі
200 мл 9%-го оцту
0,5 л олії
Перець нарізати соломкою, цибулю - півкільцями, помідори - скибочками, квасолю відварити до готовності.
У великому посуді змішати всі овочі та квасолю. Заправити їх цукром, сіллю, оцтом та олією.
З моменту закипання варити 1 годину. Розкласти в підготовлені банки. Закатати. 
Вихід - орієнтовно 7 літрів (я роблю половину порції - виходить 3 літрові та 1 півлітрова баночка або 7 півлітрових).

Немає коментарів:

Дописати коментар