вівторок, 30 квітня 2019 р.

Печінково-м*ясний рулет із яйцями

2 курячих філе
0,5 кг курячої печінки
6 яєць курячих (або 1 куряче та 10 перепелиних)
1 цибулина
1 морквинка
2 шматочки хліба
2 зубчики часнику
кріп, сіль, перець
1 ст. ложка олії
Печінку і куряче філе добре промити і обсушити. Цибулю і моркву почистити. Все перекрутити на м*ясорубці. Також прокрутити шматочки хліба і часник. Кріп подрібнити.
Додати у фарш 1 яйце і кріп, посолити, поперчити, добре перемішати.
Яйця відварити до готовності, охолодити, почистити. Викласти фарш у форму (краще у форму для кексів з діркою посередині). Яйця викласти на фарш і "втопити" їх (я запікала в гусятниці, ширина дозволила - тому виклала перепилині яйця у 2 ряди). Зверху злегка змазати олією. Поставити в духовку на 40 хвилин при 180 градусах.
Трохи охолодити у формі, а потім дістати рулет. Викласти на блюдо.
 

Немає коментарів:

Дописати коментар