пʼятниця, 12 липня 2019 р.

Кабачкова ікра з майонезом

Кабачки - 3 кг
Томатна паста - 250 г
Майонез - 250 г
Цукор - 100 г
Олія - 50 г
Сіль - 1 ст. ложка
Червоний мелений перець - 1 ч. ложка
Часник - 10 зубків
Оцет 9% - 2 ст. ложки
Кабачки помити, натерти на середню тертку. 
Змішати з кабачками всі інгредієнти, окрім оцту.
Варити 1,5 години. 
За 10 хвилин до кінця додати 2 ст. ложки оцту.
Розкласти в банки, закатати.
Вихід -  6 півлітрових баночок. 
Рецепт від Привалової Ларіси

Немає коментарів:

Дописати коментар