Морква - 1 шт.
Цибуля - 1 шт.
Капуста - 1 кг
Чорнослив - 4-5 шт.
Томатна паста - 1 ст. ложка
Сіль, цукор, перець - за смаком
Олія - 4-5 ст. ложок
Оцет (можна яблучний) - 0,5 ст. ложки (за потреби, якщо капуста молода)
Лавровий лист
Куряче філе нарізати кубиками, скласти в каструлю з товстим дном, де вже є розжарена олія, обсмажити.
Почергово обсмажуючи, додати спочатку нарізану соломкою цибулю, далі - натерту моркву, а потім - тонко нашатковану капусту. Влити приблизно 0,5 склянки води, тушкувати хвилин 15.
Додати томатну пасту й подрібнений чорнослив.
Довести до смаку, додавши цукор, мелений перець, сіль. Якщо капуста молода - додати оцет, якщо ні - достатньо лише томату.
Влити ще 0,5-0,75 склянки води, додати лавровий лист.
Тушкувати ще хвилин 15.
Немає коментарів:
Дописати коментар