Є такий період, коли захоплюєшся і доволі часто готуєш якусь страву. А потім забуваєш про неї. Та, перебираючи старі рецепти, знаходиш опис і знову починаєш готувати цю страву. Тож я вирішила залишити собі на згадку рецепт гарячого сніданку - яєчного рулета. Додаю покрокове фото.
Розбити
на сковорідку 2 яйця, підсмажити з однієї сторони. На одну половинку
покласти шматочок твердого сиру і за допомогою лопаточки прикрити його
частинкою підсмаженого яйця.
Підсунути яйце до краю сковорідки загорнутою частиною і на звільнене місце розбити ще одне яйце. Дати йому злегка підсмажитися.
Ближче
до загорнутого краю покласти ще шматочок сиру й знову загорнути. Знову
на звільнене місце розбити яйце, підсмажити і вже можна скручувати без
сиру (а за бажанням ще додавати сир).
Можна
на саме перше яйце викласти по шматочку (або подрібнено кубиками)
помідора, а за наступним яйцем викладати сир. Врешті-решт, можна
імпровізувати з інгредієнтами, як хто забажає, або в залежності від
наявних продуктів.
Мінімальна кількість яєць, з якої я готую такий рулет - 4-5 шт. Так виходить сніданок для двох осіб.
Немає коментарів:
Дописати коментар