вівторок, 16 липня 2019 р.

Гарячий сніданок - яєчний рулет із сиром

Є такий період, коли захоплюєшся і доволі часто готуєш якусь страву. А потім забуваєш про неї. Та, перебираючи старі рецепти, знаходиш опис і знову починаєш готувати цю страву. Тож я вирішила залишити собі на згадку рецепт гарячого сніданку - яєчного рулета. Додаю покрокове фото. 

Розбити на сковорідку 2 яйця, підсмажити з однієї сторони. На одну половинку покласти шматочок твердого сиру і за допомогою лопаточки прикрити його частинкою підсмаженого яйця. 
Підсунути яйце до краю сковорідки загорнутою частиною і на звільнене місце розбити ще одне яйце. Дати йому злегка підсмажитися. 
Ближче до загорнутого краю покласти ще шматочок сиру й знову загорнути. Знову на звільнене місце розбити яйце, підсмажити і вже можна скручувати без сиру (а за бажанням ще додавати сир).
Можна на саме перше яйце викласти по шматочку (або подрібнено кубиками) помідора, а за наступним яйцем викладати сир. Врешті-решт, можна імпровізувати з інгредієнтами, як хто забажає, або в залежності від наявних продуктів.
Мінімальна кількість яєць, з якої я готую такий рулет - 4-5 шт. Так виходить сніданок для двох осіб.

Немає коментарів:

Дописати коментар